De activiteiten van Aaka Advies richten zich op Advies, Ondernemerschap en Fiscale aangiften. Wij houden u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op fiscaal gebied. En dat allemaal voor een vast maandbedrag, afgestemd op uw onderneming.

 

Met onze diensten, jarenlange ervaring en brede kennis van het ondernemerschap zijn wij de juiste adviespartner voor het mkb. Met onze aansluiting bij Fiscount beschikken wij over een breed scala aan adviseurs die ons bijstaan op fiscaal, juridisch, arbeidsrechtelijk en vele andere gebieden.

Wij nemen de uitvoering van de financiële administratie graag van u over zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteit: het ondernemen in uw vakgebied.

 

Wij maken gebruik van de volgende online software en koppelingen met software:

Exact Online. Het online boekhoudpakket.

Basecone. Een digitale ordner waarin u uw inkoop- en verkoopfacturen upload. Met de app voor uw smartphone kunt u kassabonnen uploaden. Basecone voldoet aan de wettelijke eisen voor de bewaarplicht voor ondernemers. De klant heeft inzicht in zijn digitale ordner. 

Actieve bankkoppeling. Uw zakelijke bankrekening(en) (Rabobank, ING Bank, ABN Amro Bank) koppelen wij met uw financiële administratie. Wij verwerken regelmatig uw bankmutaties.

Kas. Uw eventuele kasadministratie nemen wij op in uw financiële administratie.

Regelmatig bijwerken. Wij bewaken uw administratieve proces door regelmatig uw boekhouding bij te werken. Wij attenderen u op eventuele onregelmatigheden en helpen u bij het oplossen hiervan.

Periodieke aangifte btw. Uit de financiële administratie verzorgen wij de periodieke aangifte btw.

 

Salaris- en personeelsadministratie. Voor uw medewerkers, maar ook voor de DGA van een BV. Wij zorgen voor de salarisverwerking, tijdige aangifte loonheffing en aanlevering van periodieke gegevens bij het pensioenfonds, ondersteunen u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en bewaken de afloopdata van tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Wij kunnen u ondersteunen in al uw vragen over personeelsbeleid, arbo, verzekeringen voor u als werkgever, enz. 

 

Jaarrekening. Deze voldoet aan de wettelijke eisen en kan gebruikt worden voor eigen naslagwerk en derden. Wij verzorgen de wettelijke verplichtingen die bij de jaarrekening voor een vennootschap horen.

Aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Wij maken gebruik van de uitstelregeling voor intermediairs en verzorgen de aangiften tijdig en correct met alle verplichtingen die daar bij horen. 

Contact

Antoon Koster

Expeditiestraat 12

5961 PX Horst

077 - 30 31 810

a.koster@aaka.nl

KvK 53926579

 

Download
Aaka Advies algemene voorwaarden septemb
Adobe Acrobat document 404.1 KB
Download
Aaka Advies privacy statement maart 2018
Adobe Acrobat document 137.6 KB